Dankwoordje Lichtjes 2019

Beste Lichtjessympathisanten,

Werkgroep Lichtjes aan de Leie wenst allen die bijgedragen hebben om deze 7de editie tot een goed einde te brengen van harte te danken.
Onze oprechte dank gaat naar :
– ons eigen Vijfse Middenstandsbestuur, de vele vrijwilligers, de vele helpende handen die onmisbaar zijn voor zo’n organisatie.
– de vele sponsors die de het mogelijk maken de deelnemingskaart tot € 7 te beperken voor deze georganiseerde wandeling met led- en kaarslichtjes, fakkels, lampen, de peperdure licht- en vuuranimaties, … en de 2 lekkere stops … Jullie vinden de sponsors terug op deze website. Wees hen indachtig !
– de 4 000 deelnemers, die hopelijk genoten hebben van Lichtjes aan de Leie, voor hun mee-beleven, voor hun optimistische en positieve inbreng ! Voor de vele complimenten die we kregen, voor de aanmoedigende woordjes … dit laat ons niet onberoerd !
– de 26 kraampjes die ertoe bijdroegen dat enkele duizenden mensen een gezellige avond beleefden en konden genieten van drankjes en hapjes allerlei ! ook de creativiteit van deze verenigingen of zelfstandigen waren een grote meerwaarde voor de gezelligheid.
– DJ Point Deux (Jasper Laporte en Jenten Lefèvre voor de Vijvenaars ) die voor jong en oud urenlang gezellige ambiance bracht.
– het stadsbestuur dat Lichtjes aan de Leie vooral logistiek steunde, dat zorgde voor het diervriendelijk  vuurwerk, dat zorgde voor verkeersvrij maken van vele straten, dat zorgde voor het doven van de straatverlichting .
– de vele bewoners van de straten die hun huizen zeer feeëriek verlichtten en dus ook bijdroegen tot de fabelachtige sfeer waar Lichtjes aan de Leie voor staat.
– de vele mensen die vanaf nu hun foto’s zullen posten op deze pagina of ze doorsturen naar info@lichtjesaandeleie.be 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *