Herfstmarkt

                           

Voor, tijdens en na de lichtjeswandeling is er op het Kerkplein een herfstmarkt.

Wij zijn heel tevreden dat 23 kraampjes onze herfstmarkt zullen opfleuren. Daarmee zijn we ‘uitverkocht’. Er is alweer een wachtlijst voor 7 kraampjes voor volgend jaar.

Via ‘contact’ kunnen nog nieuwe kraampjes aan de wachtlijst worden toegevoegd. Dus indien interesse, niet lang twijfelen.

Net als in 2019 zal er geen 3de tussenstop zijn. Met het derde bonnetje op de kaart kunnen jullie, wandelaars, iets nuttigen of drinken aan een kraampje naar keuze. De kraampjes zullen jullie weerom bedienen op eigen creatieve manier.

De toegang op de herfstmarkt is gratis ! Ook tijdens de 8ste editie zal een DJ de aanwezigen in een danssfeer en ambiance voeren !

Wegens de coronacrisis heeft Stad Waregem beslist in geen enkele deelgemeente vuurwerk aan te bieden, zoals er ook geen was met Waregem Koerse. Daar hebben wij begrip voor.

Maar Lichtjes aan de Leie zou Lichtjes aan de Leie niet zijn, als ze niet zouden zorgen voor een waardig alternatief. Verwacht jullie maar aan een spetterende apotheose ! Wij staan zelf in voor fantastisch vuurwerk en een spectaculaire lasershow !

 

 

Reacties zijn gesloten.