LICHTJES AAN DE LEIE 2021 LONKT

Na een jaar van verplichte pauze, wil de werkgroep van Lichtjes aan de Leie dit jaar weer knallen met zijn lichtjeswandeling én herfstmarkt.
Zoals de traditie het vraagt, willen we de laatste zaterdag van november, 27 november, dit jaar een maximum van 4300 wandelaars laten genieten van de feeëriek verlichte Vijfse wegen in de buurt van de Leie, van de schitterende lichtanimaties, van de gezellige sneukelstops, van de sfeervolle herfstmarkt met dj, met licht-en vuurapotheose, … De achtste editie wordt dus een full-optionversie, voor minder gaan we niet.
We hopen hiermee de massale wandelaars en deelnemers terug met elkaar te verbinden, met een heel speciale knipoog naar de verenigingen die op die manier opnieuw de kans krijgen hun kas te spijzen.
We streven ernaar alle prijzen van editie 2019 te handhaven, dit zowel naar wandelaars, sponsors en kraampjes toe.
Blijf onze website en facebookpagina opvolgen, zodat jullie geen informatie missen.
Volg ook onze talrijke sponsors, want zonder sponsoring kan Lichtjes aan de Leie niet bestaan en kunnen wij de prijs op €7 houden.
Met de groeten van de werkgroep,
Koen, Rudy, David, Hans, Tony, Geert en Johan.

4 reacties:

 1. Hannelore De Clercq

  Graag had ik meegedaan aan de editie 2021,met 4 personen

  • Beste Hannelore, de kaarten zijn pas beschikbaar vanaf oktober. Beste zowel de facebookpagina als deze website te blijven volgen. De kaarten kunnen niet gereserveerd worden, kwestie van er vlug bij te zijn.

 2. Beste
  Zijn er nog kaarten te koop vr 27 nov en wordt er gewerkt met covid safe ticket?
  Mvg
  Isabel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *